Panelen Tema

I temapanelet legger du til ulike temaer i Envision. Du kan deretter velge å bruke disse temaene på ulike maler, sider eller oppsett. Envision er rammeverket/teknologien som brukes til å bygge ett eller flere temaer.

I dette panelet kan du se alle temaene som er lagt til.

Temaer kan brukes av apper i Marketplace (som vi anbefaler). I fremtiden vil alle nye moduler i Sitevision bruke temaer. Foreløpig brukes Envision av for eksempel Knappemodulen, Etiketter, Prenumerera, Glemt passord og Bytt passord samt modulene du finner i Marketplace. Etter hvert vil vi bygge om alle modulene våre til å bruke Envision.

Innstillinger for temaer

Klikk på lenken Legg til tema for å opprette et tema.

Lägg till teman

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Administrer temaer".