Panelen Tema

På panelen Tema lägger du till olika teman i Envision. Dessa teman kan du sedan välja att använda på olika mallar, sidor eller layouter. Envision är ramverket/tekniken som används för att bygga ett eller flera teman.

På denna panel kan du se alla dina teman som finns tillagda.

Teman kan användas av appar i Marketplace (vilket vi rekommenderar). Framöver kommer alla nya moduler i Sitevision att använda teman. I dagsläget används Envision av exempelvis Knappmodulen, Etiketter, Prenumeration, Glömt lösenord och Lösenordsbyte samt de moduler du hittar i Marketplace. Successivt så kommer vi att bygga om alla våra moduler till att använda Envision.

Inställningar för Teman

Klicka på länken Lägg till tema för att skapa ett tema.

Lägg till teman

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera teman"