Panelen Envision

På panelen Envision lägger du till olika teman i Envision. Dessa teman kan du sedan välja att använda på olika mallar. Envision är ramverket/tekniken som används för att bygga ett eller flera teman.

På denna panel kan du se alla dina teman som finns tillagda.

Envision kan användas av appar i Marketplace (vilket vi rekommenderar). Framöver kommer alla nya moduler i Sitevision att använda Envision. I dagsläget används Envision av Knappmodulen, Etiketter, Prenumeration, Glömt lösenord och Lösenordsbyte. Successivt så kommer vi att bygga om alla våra moduler till att använda Envision.

Inställningar för Envision

Klicka på länken Lägg till tema för att skapa ett tema.

Envision

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera teman"

Denna sida publicerades:

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)