Gå direkt till innehållet

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Vykort

Vykortsmodulen används för att besökaren enkelt ska kunna e-posta iväg ett vykort till en vän. De bilder du vill ha som vykort spar du i samma mapp och väljer sedan att skapa vykort av denna mapp.

Formuär
Skärmdump Vykort exempelvy 2

Besökaren fyll i rubrik, meddelande, e-post och namn och klicka på knappen. Mottagaren får då bilden som en länk i e-postmeddelandet.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Följ oss