Betyg - Allmänt

Allmänt

Betygstyp

Här kan du välja mellan de betygstyper du har ställt in på webbplatsen. Betygstyper ställs in på Webbplatsinställningar-> Moduler -> Betyg.

Om du inte ställt in några egna betygstyper så finns det 5 stjärnor och Tummen upp/ner att välja på.

Exempel på betygstyper inställda på webbplatsen

Informationstexter

Tackmeddelande

Här ställer du in tackmeddelandet som visas efter röstningen. Standard är Tack för ditt svar.

Visa kompletterande betygsinformation

Om du vill visa hur många stjärnor som betyget ligger på eller hur många som gillar detta, markerar du denna ruta.

Text vid Ja/Nej

Om du önskar egen text istället för "2 av 3 gillar detta" så fyller du i denna text här.

Visa informationstexter på egen rad

Om du vill att informationstexterna ska ligga på en egen rad markerar du denna ruta. Annars ligger de på samma rad som betygstyperna.

Informationstexter på egen rad

Informationstexter på egen rad

Informationstexter på samma rad

Informationstexter på samma rad