Inlägg i aktivitetsflöde - Övrigt

Modulen​ Inlägg i aktivitetsflöde används för att visa en hel tråd från ett enskilt inlägg i ett aktivitetsflöde. Inlägg i aktivitetsflöde nås via notifieringarna.

Målsidor

På webbplatsen finns centrala inställningar för alla målsidor som används i Social Collaboration. Här går det att ändra till en annan målsida för just den här modulen. Inställningen ersätter den centrala inställningen för just den här modulen. Klicka på Bläddra för att peka ut en målsida.

Målsidor som går att ställa in för modulen Inlägg i aktivitetsflöde är:

Egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Egen sida för att visa tidslinjen för en etikett

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Egen sida för att visa ett inlägg i aktivitetsflödet

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Egen sida för att visa information om en fil

Bocka i kryssrutan och peka ut en sida om du vill använda en annan profilsida i detta sammanhang än den som är angiven på fliken Målsidor under Centrala inställningarna för Social Collaboration.

Denna modul kräver licens för Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2016-02-19