Mobilapp

Mobilappen finns tillgänglig för alla kunder som kör Sitevision intranät. Innehållet i mobilappen är en förenklad och mobilanpassad version av ert webbaserade intranät. De stora fördelarna med att ha mobilappen aktiverad för sitt intranät är:

• Mobilitet
  • Push-notifieringarna

När du notifieras om en händelse så använder appen enhetens inbyggda notisfunktion. Nedan ser du ett exempel på en notis på en iPhone X. Vad du kan notifieras om kan du se här.

Notis i mobilen

När du loggat in i appen så kommer du till en startsida innehållande inlägg samt de nyhetsarkiv som är exponerade ut till appen. I exemplet nedan så är det ett nyhetsarkiv som syns i appen.

Inlägg från aktivitetsflödet

Inläggen som syns är samma inlägg du ser i webbversionen. Inläggen som visas är bla från kollegor du följer, grupper du är med i samt om någon skriver till dig.

inlägg i mobilen

Du kan själv bestämma vilken färg du vill ha i din app. Du kan även välja en egen logga som visas på inloggningssidan. För mer info om detta gå till Panelen Mobilapp

Nyheter

Nyheterna i appen hämtas från de nyhetsarkiv du väljer att exponera under webbplatsinställningar/mobilapp. När du klickar på en nyhet så öppnas en webbvy upp där du kan läsa nyheten.

Nyhetsarkivet i mobilen

När du är inne i appen och en nyhet publiceras så får du upp en notifiering om det likt bilden nedan.

Ny artikel i mobilen

Till varje inlägg i appen kan du kommentera och gilla.

skriv inlägg i mobilen
inlägg i mobilen

Notifikationer

I appen kan du även se vilka historiska notifikationer du fått. Där kan du klicka på respektive notis och komma till den.

Notifikationer i mobilen

Din egen profil och andras profiler

I appen kan du se din profil. Du kan byta profilbild samt se dina uppgifter. Du kan även söka fram kollegors profiler och maila, sms och ringa direkt från appen.

egen profil i mobilen

Dina uppgifter

kollegas profil i mobilen

Kollegas uppgifter