Profilsida

Profilsidan är den sida där information om användaren presenteras. Sidan består av ett antal moduler där användaren till exempel kan se sina kontakter, se sina grupper, skriva statusuppdateringar och redigera sin användarprofil.

Informationen som användaren fyller i indexeras i intanätets sökfunktion och blir därmed sökbar för alla användare.

Profilsidans funktion är dubbel så när du besöker någon annans profilsida ser du dennes information istället.

exempel på en profilsida

Profilinställningar

Alla användare kan själv uppdatera vissa användarfält.

Endera genom att klicka Redigera under profilinformationen eller genom att klicka på din profil i sidhuvudet och välja Profil.

Vill du lägga till fler/ändra användarfält kan du läsa mer här.

profilinställningar på intranätet

På hjälpwebben kan du läsa mer om Min profil.