Praktiska förberedelser

För att underlätta mallbyggandet börjar du med praktiska förberedelser. Gör följande:

• 1. Praktiska förberedelser som du gör när du bygger alla typer av mallar (Ställ in inställningar för ökad tillgänglighet, lägg till färger, ställ in formatmallar, skapa tema/teman och lägg till metadata som behövs vid mallbyggandet)
  • 2. Aktivera grids och skapa ett grid
  • 3. Aktivera responsiv webb på webbplatsen
  • 4. Bygg mallar med grids
  • 5. Lägg till brytpunkter på webbplatsen
  • 6. Komplettera mallarna för övriga upplösningar (använd brytpunkter).