help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Rekommenderade webbläsare

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av någon av dessa webbläsare i redigeringsläget:

  • Google Chrome
  • Apple Safari
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Edge

Vi testar kontinuerligt de senaste versionerna av webbläsare för att garantera funktionalitet. Vi avråder dig dock från att använda äldre versioner, eftersom vi inte kan garantera tillräcklig säkerhet eller funktionalitet i dem.

Information

Nya Microsoft Edge som baseras på Chromium

Nya Microsoft Edge baseras på Chromium och släpptes den 15 januari 2020. Den är kompatibel med alla versioner av Windows som stöds samt macOS. Om du laddar ned den här webbläsaren ersätts den tidigare versionen av Microsoft Edge på Windows 10-datorer.

För mer information: https://support.microsoft.com/sv-se/help/4501095/download-the-new-microsoft-edge-based-on-chromium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Äldre versioner av Internet Explorer än IE 11

Sedan den 12 januari 2016 upphörde Microsoft att ge support på äldre versioner av Internet Explorer. För dig som användare innebär det att Microsoft inte längre kommer åtgärda säkerhetsproblem och ge teknisk support på versioner äldre än IE 11.

För mer information: https://www.microsoft.com/en-us/WindowsForBusiness/End-of-IE-support Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?