Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Thread dump

Under Thread dump kan du se vilka trådar som arbetar i SiteVision. De som är markerad med fet stil är de trådar som har CPU-tid just nu.

Här kan du få information om sådant som "Står alla trådar på samma sak? Kör någon ett skript?"

Tråddump

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i SiteVision Cloud.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.