Grundförutsättningar

Här går vi igenom några grundförutsättningar för Sitevisions leveransklara intranätspaket så att du kan komma igång och börja använda det nya intranätet.

Innehåll i intranätspaketet

• Sidmallar för undersida, nyhet, ingångssida, krisnyhet, undersida utan vänstermeny och bred sida.
  • Två varianter av startsida, en 2-spalt och 3-spalt
  • Gruppmall
  • Egen branding för färg, typsnitt och logotyp
  • Tillgång till intranätsapp för Iphone och Android
  • Sociala funktioner med profilsidor, flöden, kommentarer och grupper för samarbete
  • Personalisering av nyhetsflöde, favoritsidor, och egna genvägar.

Vad kan du själv ändra?

Det enkla svaret är, nästan allt.

Du skapar själv innehåll på ditt intranät i form av sidor, artiklar, genvägar med mera och bygger upp din struktur. Du kan själv anpassa centrala webbplatsinställningar och funktioner.

Du kan hantera komponter i mallarna som till exempel:

• Logotyp
  • Logotyp för utskrift
  • Text, bild och länkar i sidfoten (logotyp, text, sociala medier-ikoner)

Du har tillgång till alla mallar och kan (förslagsvis med hjälp av en partner Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.) vidareutveckla och anpassa intranätet efter era behov.