Redaktörsstöd

På intranätet har vi förberett några olika sidor som vi hoppas kan hjälpa dig att hålla ordning på intranätet. Du hittar sidorna i menyn under Redaktörsstöd.

Redaktörsstöd

De olika sidorna

Senaste uppdaterade sidorna

Visar vilka sidor som senast blivit uppdaterade på intranätet.

Innehåll äldre än fem månader

Listar vilka intranätssidor som har gammalt innehåll, äldre än 5 månader.

Sidor jag är innehållsansvarig för

Listar alla sidor som den inloggade användaren är ansvarig för på intranätet.

Översikt grupper

Listar alla grupper med A - Ö modulen

Exempelsida intranätet

Visar exempel på dekorationer, knappar och annat som du kan använda på intranätet.

Anpassa sökresultat och utseende

1. Gå till sidan du vill anpassa, exempelvis Sidor jag är innehållsansvarig för.

2. Högerklicka på modulen Söklistning och välj Inställningar.

3. Gå till fliken Sökresultat. Här kan du välja vad sökträffarna ska ha för rubrik, innehåll, felmeddelande och hur många sökträffar som ska visas på sidan.

4. Gå vidare till fliken Utseende. Här kan du ställa in vilka formatmallar som ska användas, om du vill visa ikoner och om du vill att det ska vara en bakgrundsfärg på varannan sökträff.

5. Klicka på OK för att spara dina ändringar och Publicera sedan sidan för att ändringarna ska synas i visningsläget.

6. Gå till nästa sida och upprepa stegen för att anpassa utseende och sökresultat.

Vill du veta mer om söklistningar, hur du gör inställningar och hur du bygger upp nya sökningar kan du läsa vidare i Guide Söklistning.