Notiser

Under menyvalet Notiser i bottenmenyn i appen kan du se vilka historiska notifikationer du har. Där kan du klicka på respektive notis och komma till aktuellt inlägg eller nyhet. Olästa notiser har en cirkel till vänster som försvinner när du klickat dig in på inlägget eller nyheten.

När du notifieras om en händelse så använder appen enhetens inbyggda notisfunktion. Vad du kan notifieras om kan du se i Panelen Mobilapp.

Notiser