Vänstermeny

För att visa vänstermenyn så klickar du antingen på profilbilden högst upp eller så slidar du in den från vänster med en svepande rörelse från skärmens vänstra ytterkant.

Meny

Vänstermenyn innehåller länk för att gå till profilsidan, kugghjul för att göra inställningar i appen, mina genvägar, mina etiketter (som är vilka nyheter du väljer att följa) samt mina favoriter.

Mina genvägar

Här hittar du genvägen till ditt responsiva webbintranät. Appen öppnar då intranätet i responsivt läge. På så vis kommer du åt alla funktioner och vyer som finns för intranätet.

Responsiv vy

Mina etiketter

Det finns möjlighet att ställa in om ni vill aktivera etiketter i appen. Finns det påslaget så ser du här vilka etiketter du följer. För att se hur denna funktion sätts upp gå till personalisering av nyhetsflödet.

Mina favoriter

Här listas de favoriter du har på intranätet. För att denna ska synas så krävs det att ni använder favoritfunktionen på intranätet.