Hem

När du loggat in i appen så kommer du till startsidan innehållande inlägg samt de nyhetsarkiv som är exponerade ut till appen. Du kan själv välja att sortera innehåll mellan Inlägg och Nyheter eller se dem i ett samlat läge.

Start

Inlägg i aktivitetsflödet

Inläggen som syns är samma inlägg du ser i webbversionen. Aktivitetsflöde visar inlägg från grupper och kontakter, modulen används på ställen där du vill samla ihop inlägg från olika personer. Till varje inlägg i appen kan du gilla, kommentera, bifoga bilder samt dela inlägg.

Skapa inlägg

För att skapa ett inlägg så klickar du på plusknappen i bottenmenyn och sedan Skapa inlägg. Därefter kan du publicera ditt inlägg.

skapa nytt inlägg

Hantera inlägg

Du kan välja att redigera ditt inlägg, dölja inlägg eller ta bort inlägg genom att klicka på menyn med de tre prickarna.

Push-notifiering av nyhet

I samband med att en nyhet/artikel publiceras på intranätet på webben, kan du välja att skicka ut en push-notis till intranätets app-användare. Det gör du genom att klicka i rutan "Skicka push-notifieringar till mobila användare" innan du publicerar nyheten.

Push-notifiering av nyhet

Mobila användare kommer få att få en notifiering direkt i appen som talar om att en ny artikel har publicerats. Användaren kan välja Visa artikel för att komma direkt till nyheten, eller Avrbyt för att stänga ner dialogrutan.

Mörkt läge

Appen kommer i två utseenden. Dessa följer den inställning du har på din telefon. Antingen kan du välja att köra den i mörkt läge eller i ett standardläge.

Startvy
Ljust tema