Meddelanden

I Sitevisions mobilapp för intranät så kan du välja att aktivera Meddelande-funktionen. Denna funktion aktiveras under tillägget . Efter aktivering syns meddelande-ikonen uppe i högra hörnet på hem skärmen

Meddelanden på startvyn

Genom att klicka på ikonen så når du Meddelandetjänsten. Ikonen hanterar även notiser i forma av en röd cirkel med en siffra i, beroende på hur många olästa meddelanden du har.

I Meddelanden kan du:

• Använda kanaler
  • Skicka direktmeddelanden

Klicka på länkarna ovan för att få en genomgång av de olika delarna.

Denna funktion kräver att du har Licensen "Sitevision Intranät 2022"