Panelen Nätverksproxies

Under denna flik kan du ställa in regler för hur SiteVision ska komma åt externa resurser som exempelvis länkkontoller eller RSS. För att lägga till en regel, klicka på länken Lägg till proxykonfiguration.

Proxies

Proxy-inställningarna gäller endast för utgående trafik från SiteVision-servern. Detta är till exempel:

• Anrop som SiteVision gör för att hämta in RSS-flöden.
  • Anrop som länkkontrollen gör för att testa externa länkar.
  • Anrop som Proxy-modulen gör mot bakomliggande system.
  • Anrop SiteVision gör för att laddar upp statistikfiler till Vizzit
  • Anrop i egenutvecklade lösningar som görs med hjälp av Requester från Sitevisions API

Inställningarna påverkar således inte hur klienter/webbläsare hämtar resurser.

Panelen Nätverksproxies hittar du på objekten:

• Egenskaper på server

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)