Tidigare adresser

Tidigare adresser visas enbart om man kryssat i Aktivera ompekning av gamla adresser under alternativet Egenskaper på webbplatsen ->Webbplatsinställningar -> Avancerade inställningar.

Här lägger man till tidigare adresser för att aktivera ompekning av gamla adresser. Det innebär att man kan göra en 301-redirect till den nya sidan och på så sätt få med sig rankingpoängen från sökmotorerna från den gamla adressen till den nya adressen.

Tidigare adresser

Lägg till adress

Klicka på plusknappen för att lägga till en tidigare adress. Om den gamla startidan hade adressen <www.adress.se/index.html> så lägger man till /index.html som adress.

Ta bort adress

Markera en  adress i listan och klicka på minusknappen för att ta bort en adress.

Ändra adress

Markera en adress i listan och klicka på egenskapsknappen för att ändra en adress.

Importera adresser

Det går att importera flera tidigare adresser genom att importera en textfil med en adress per rad.

Exportera adresser

Om man har en lång lista som man vill exportera som en textfil så kan man exportera adresserna.