Kategorin Övriga

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i Sitevision. Vilka moduler du kan lägga till på en sida beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

I modulkategorin Övrigt hittar du moduler som till exempel nyheter, nyhetsmeny, evenemangskalender, text och fildelning.

Så här gör du

Klicka på ikonen Moduler i verktygslisten. Välj kategorin Övrigt och sedan den modul du vill lägga till på sidan.

Övrigt