Evenemangskalender

Evenemangskalendern används för att visa evenemang. Vyn är en kalender där dagar med evenemang är markerade med en viss färg. Kommande evenemang i aktuell månad visas under kalendern. Evenemangen läggs till som artiklar och nyhetsmodulen används för att visa evenemangen.

Här presenteras enbart inställningarna som man gör i evenemangskalendern. För att denna modul ska fungera krävs också att man använder en nyhetsmodul samt lägger till evenemangen i ett arkiv.

Evenemangskalendern

Evenemangskalendern bör ligga på en webbsida, inte i mallen. Vill du ha kalendern i mallen kan du använda länkade moduler för att visa både kalender och nyhetsmodul. Kalendern visar dock bara en listning av evenemang då, Klickar du på ett datum eller ett inlägg så kommer du till originalsidan.

Evenemangskalendern och nyhetsmodulen måste ligga på samma sida. Evenemangskalendern måste ligga högre upp än nyhetsmodulen i innehållsträdet.

Det går inte att skapa ett RSS-flöde av en evenemangskalender eftersom den kräver en koppling till en kalender på den sida där innehållet ska visas.