Direktmeddelanden

Startvyn under Meddelanden presenterar både dina kanaler samt dina senaste direktmeddelanden (DM). Om du har olästa meddelanden i kanaler eller DM så visas dem högst upp. Vill du skriva ett DM till en person som syns i listan på din startvy, så klickar du på personen och i nästa vy börjar du skriva.

Startvy för meddelanden

Skapa nytt DM

För att skiva ett nytt DM till en person så klickar du på den blå rutan med plus-tecknet eller på "Nytt meddelande" under din lista med dina senast skrivna DM:s. I nästa vy kan du skriva in den personens namn du vill skriva till eller välja det från en lista.

Skriv DM

När du valt personen så är det bara att börja skriva. Du kan skicka bilder, filma eller fota med din kamera samt använda funktionerna under plus-tecknet för att länka filer eller sidor mm.