Gruppmal

Gruppemalen brukes til gruppesider på intranettet. En gruppeside er et samarbeidsområde der gruppemedlemmene kan kommunisere med innlegg og kommentarer og lagre arbeidsmateriale som lenker og dokumenter.

Gruppemalen inneholder modulene:

Og:

• Anpassad vy för undermeny (visas om det finns undersidor för gruppen)
  • inlänkat innehåll från komponenter Sidospalt gruppsida (medlemsstatus, gruppinställningar, delade länkar, gruppmedlemmar, filer, och bokmärkta inlägg)
  • inlänkade verktyg i sidfoten (sidfot verktyg artikel)

Bildet viser en oversikt over innholdet i gruppemalen:

Innehållet i gruppmallen

Og her er et eksempel på en gruppeside med undersider som bruker gruppemalen:

Exempel på gruppmall