Grunnmal

Grunnmalen for intranettet inneholder: topptekst, malinnhold og bunntekst.

Topptekst

Sidhuvud

Toppteksten inneholder intranettlogoen, menyen, verktøylinjen og søket. Når brukeren ikke er logget inn, er det ingenting i toppteksten. Når brukeren er logget inn, vises alt. Dette styres av standardvisningene og ikke innloggede visninger.

Noen av modulene ligger direkte i grunnmalen, mens andre er lenket fra andre maler. Ved å høyreklikke på en lenket modul og velge "Gå til kildesiden" kommer du til malen der den opprinnelige modulen ligger. Koblede moduler og oppsett brukes for å redusere administrasjonen og forenkle forvaltningen av intranettet.

Les mer om: Modulen Huvudmeny

Malinnhold

Det er her krisenyheten plasseres hvis det er en aktiv nyhet på intranettet. Ellers brukes malinnholdet til å gjøre plass til de neste maldelene.

Bunntekst

Bunnteksten inneholder to deler. Dels en spesifikk, men også en global bunntekst.

Den spesifikke bunnteksten sendes med malen, og i den kan du legge inn det du vil. I malens bunntekst har vi valgt å legge til publiseringsinformasjon og verktøy for deling, favorisering og utskrift.

Specifik sidfot

Den globale bunnteksten inneholder det som står på alle sider.

Global sidfot