Konfigurasjonsmal

Med denne malen kan du blant annet angi dynamisk skriftstørrelse og farge på topptekst, menyknapp, verktøy og snarveier på hjemmesiden.

Disse modulene er tilgjengelige i malen:

Da har du modulen LKI Web Font Assistant i konfigurasjonsmalen. Som standard på intranettet er skrifttypen Encode satt opp i webfontassistenten (se bildet nedenfor).

Denne modulen er foreldet, og du må følge instruksjonene i modulen for å flytte skriftene til Nettstedsinnstillinger / Webfonter. Når skriftene er flyttet, kan du slette modulen fra konfigurasjonsmalen.

Flytta över Temafont till Webbfonter

Hvis intranettet ditt er satt opp fra oktober 2022, er den tilsvarende nettfonten satt opp under Nettstedsinnstillinger / Utseende / Webbfonter i stedet.

Du kan enkelt endre den til din egen Webfont og også legge til flere fonter. Les hvordan du gjør dette på siden Farger og_skrifttyper.

Cookie-banner

Intranettmaler levert før februar 2023 inneholdt som standard modulen Cookie Banner. Hvis Cookie banneret ikke er relevant for deg, fjerner du bare modulen og publiserer malen på nytt.

Hvis du vil lese mer om hvordan Cookie banneret vårt fungerer, kan du gå til veiledningen for cookie-banneren.