Nyhet

Nyhetsmalen brukes til å opprette artikler i nyhetsarkivet. Artiklene vises på intranettets startside og på nyhetssiden.

Nyhetsmalen inneholder en innholdsflate (hovedinnhold) med modulene:

Bildet viser et eksempel på en nyhetsartikkel:

exempelnyhet

Koblede komponenter

Nyhetsmalen inneholder følgende koblede komponenter som administreres i malen Artikelkomponenter:

mallen artikelkomponenter

Malen inneholder også verktøykomponenten for bunntekst som du kan tilpasse i malen Sidhuvud och sidfot - komponenter, og komponenten for länkstig med skjulte sider (brødsmuler) som administreres i Mallkomponenter.

Hvis en lenket komponent, for eksempel kommentarer, ikke skal brukes, fjerner du lenken i nyhetsmalen.

Lenke til mobilappen

Sitevisions intranett-app er koblet til nyheter på intranettet, så hvis du bruker appen, ser brukerne nyheter direkte i feeden sin. Kommentarer og likes vises selvfølgelig både i appen og på intranettet, uavhengig av hvor brukeren har opprettet dem.

Du kan lese mer om mobilappen og dens funksjonalitet på hjelpewebben.

Personlig tilpasning av nyheter

Ved hjelp av etiketter og brukerfelt kan du og brukeren styre hvilke nyheter brukeren ser i feeden sin. Du kan lese mer om dette her.