Undersida

Malen for undersider brukes til vanlige informasjonssider på intranettet.

Malen undersida finnes tilgjengelig i to varianter. Standardversjonen har en undermeny på venstre side. Det finnes også en variant uten meny, kalt undersida utan vänstermeny.

Les mer om dette:

Modulen Undermeny

Malen inneholder en innholdsflate (hovedinnhold) med modulene:

• Tekstmodul Rubrik
  • Tekstmodul Ingress
  • Tekstmodul Innehåll

Bildet viser malen for undersiden:

Skärmklipp på mallen undersida

Eksempelbilde av en underside med venstremeny basert på undersidemalen:

Vanlig undersida på intranätet

Koblede komponenter og metadata

Malen for undersiden inneholder følgende koblede komponenter som administreres i malen mallen Sidhuvud och sidfot - komponenter:

• Sist oppdatert og sist oppdatert av (systemverdi)
  • Sidfot verktyg Artikel (Dela sida, Favorit, Skriv ut)
  • Metadatafelt for innholdsadministrator (angir en bruker som mottar e-post om Best før-funksjonalitet)
  • Lenkesti (brødsmuler) lenket inn fra mallen Mallkomponenter.
  • Med metadataene "Visa dolda sider" i länkstig (brødsmuler) kan du sørge for at sider som er skjult i menyer, vises i lenkestien.

Bildene viser metadataene du kan angi når du publiserer sider med malen Undersida:

Metadatat innehållsansvarig
Metadata för att visa sidor som är dolda i menyer i brödsmulorna.