Legger til oppsett

Et oppsett er en beholder som tillater informasjonen på denne siden vises langs rader eller ned kolonner. Du kan angi egenskaper for et oppsett som påvirker alt innhold (for eksempel flere moduler) samtidig, for eksempel bakgrunnsfargen eller kantlinje.

Legge til et oppsett, høyreklikk innholdsområdet (i denne eksempel innhold navnet "Mittenspalt").

Legg till layout

Radvis

Oppsettet av rader brukes til å legge til moduler av rader. Dette bestemmes vanligvis i malen, men hvis for noe grunn du har ulike avstand (mindre eller mer) mellom moduler eller å sette opp linjeegenskaper for flere moduler, velger du dette alternativet.

Hvorfor sette ut en layout kan Line på denne siden også være at du vil bruke informasjonen i et annet sted ved hjelp av koblede layout (se nedenfor).

Kolonnevis

Oppsett-kolonnen brukes til å sette moduler i kolonner.

Lenket layout er en smart måte å gjenbruke innhold fra en eksisterende layout. Den samme informasjonen kan vises på flere steder på nettsiden, men må bare redigeres på ett sted.

Bruk følgende fremgangsmåte for å gjøre dette:

For å peke ut informasjon hentes fra en annen side, høyreklikk innholdsområdet, og velg Legg til layout -> Lenket.

Legg till layout

En ny skjerm der strukturen for webområdet vises. Merk siden du vil hente informasjon fra og peker på et oppsett, gridrad eller gridspalt.

Velg layout

Klikk OK-knappen. Nå, vises informasjonen som finnes i oppsettet av siden.

Finne kilden

Du kan ikke redigere den lenket layouten-så du går å kilden side. Gjør Høyreklikk koblede oppsettet, og velg gå til kildesiden vise "opprinnelige layout". Dette vil ta deg til siden der den opprinnelige informasjonen er tilgjengelig.

Kildeside

For å peke ut et annet oppsett, høyreklikk og velg Bytt layout. Dette viser visningen som ser hele strukturen igjen.

Å legge til tillatelsen som kreves for oppsett "for å legge Oppsett".
Legge til de nødvendige tillatelsene knyttet layout "opprette koblede layout".

Denne siden ble publisert: 2019-02-18