Modulen Etiketter används för att skriva ut och skapa länkar av den eller de etiketter som är satta på en sida.

Allmänt

Länka etiketter

Peka ut en sida som etiketten kan länka till.

Den utpekade sidan behöver innehålla en sökmodul för att kunna lista alla sidor/artiklar/filer/bilder som innehåller den etiketten.

Etiketter

Modulen etiketter visar då upp de etiketter som sidan är taggad med:

Exempel etiketter

Exempel på modulen Etiketter

När du klickar på en av taggarna så visas resultatet på en annan sida (som du pekat ut) med en sökmodul:

Sökmodul som visar resultaten