Panelen Sidförfrågningar

Sidförfrågningar ger redaktörer ett enkelt gränssnitt för att snabbt kunna se om någon besöker de sidor som de arbetar med. För mer avancerade analyser hänvisas till Sitevision Webbanalys eller externa verktyg som Google Analytics, Vizzit eller loggparsningsverktyg.

Sidvisningar

Här kan du se sidförfrågningar per dag, vecka, månad och/eller år. Det som visas är inte unika sidförfrågningar utan alla sidförfrågningar.

Spara som bild

Om du vill spara diagrammet över sidförfrågningar som en bild så klickar du på knappen Spara som bild. En png-bild laddas då hem till din dator men namnet:
<Namn på webbplats> - statistics.png

För att se sidförfrågningar krävs det att du har behörigheten "Skriv" på den aktuella sidan.

Panelen Sidförfrågningar hittar du på objekten:

• Egenskaper på sida
  • Egenskaper på gruppsida