Panelen Filer

Under panelen Filer kan du nå de filer som är uppladdade till Filer på sidan. Dessa filer är alltså kopplade till sidan och kan inte nås från det gemensamma filarkivet.

Här kan du högerklicka på filen i filsturkturen och få upp metadata kopplat till filen.

Panelen Filer

Denna funktion kräver att du har aktiverat "Använd lokala filarkiv på sidan" på Webbplatsinställningar.

Panelen Filer hittar du på objekten:

• Egenskaper på sida
  • Egenskaper på gruppsida
  • Egenskaper på element
  • Egenskper på tillägg