Kategorin Interaktivt

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i Sitevision. Vilka moduler du kan lägga till på en sida beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

I modulkategorin Interaktivt hittar du moduler för att skapa interaktivitet på din webbplats, exempelvis moduler för sökfunktioner, formulär och bokningar.

Så här gör du

Klicka på ikonen Moduler i verktygslisten. Välj kategorin Interaktivt och sedan den modul du vill lägga till på sidan.

Kategorin interaktivt

Denna sida publicerades:

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)