help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Prenumerera

Modulen Prenumerera används när du vill ge besökaren möjlighet att prenumerera på en sida med aktiverad prenumeration. Till skillnad från prenumerationslistan så gäller prenumerationen den sidan som är markerad.

Prenumeration innebär att besökaren anger sin e-postadress och anmäler sig till få information om när vissa webbsidor publiceras. När redaktören för en webbsida vill notifiera sina prenumeranter kryssar de i en ruta i publiceringsguiden och fyller i ett meddelande. Besökaren (prenumeranten) får då ett e-post med meddelandet och en länk till sidan.

Om du lägger modulen i en mall så kommer den enbart att visas på sidor med aktiv prenumeration. I mallen går det också att ställa in att modulen visas för alla underliggande sidor till en aktiv prenumeration.

Modulen Prenumerera

Denna modul används ihop med funktionen Prenumeration. Det krävs att det finns en prenumeration på sidan där du lägger ut en modul för att prenumerera.

Det är viktigt att du har DKIM aktiverat på din webbplats. Eftersom mejlklienter idag har höga krav på leverans av mejl för att skydda användaren från spam. Utan riskerar dina mejl att hamna i mottagarens skräppost eller att du som avsändare blockeras.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?