Födelsedag - Avancerat

Avancerat

Datum

Använd eget datumformat

Här kan du ställa in eget datumformat om inget datumformat under fliken Allmänt passar. Här fyller du i datumformat enligt JavaSimpleDateFormat.

Använd egen mall för Födelsedag

Bocka i Använd egen mall för Födelsedag så visas den egna mallen.

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder SiteVisions publika API

Tillgängliga element i den egna mallen

Mallar

Använd egen mall för Födelsedag

Här kan du ändra utseendet på modulen om du kan hantera skriptspråk.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder Sitevisions publika API
Tillgängliga element i den egna mallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.