Aktivitetsflöde

Med modulen Aktivitetsföde visas inlägg i ett flöde på startsidan, gruppsidor samt profilsidan. Vad en medarbetarer ser beror på vilka personer och grupper den följer respektive är med i.

Medarbetarna kan skriva inlägg i sitt personliga flöde och i de grupper de är medlemmar i. I inläggen kan de kan tagga andra med @, använda emojis, skapa omröstningar och bifoga filer, bilder, GIF:ar. Alla kan redigera sina egna inlägg och kommentarer.

Du som har hög behörighet (administratörsroll eller gruppadministratör) kan även redigera och ta bort andras inlägg.

Medarbetarna kan också gilla, dela och kommentera inlägg.

Modulen placerad på startsida

Ett aktivitetsflöde finns på intranätets startsidor (2-spalt och 3-spalt). Här ser varje användare inlägg från sina kontakter och från sina grupper.

Aktivitetsflöde på startsida

Modulen placerad på profilsida

Ett aktivitetsflöde finns på profilsidan. På din egen profilsida ser du ditt aktivitetsflöde och om du besöker en annan användares profil så ser du dennes flöde.

Aktivitetsflöde på egen profilsida.

Modulen placerad på gruppsida

Modulen aktivitetsflöde är placerad i mittenspalten i gruppmallen. På varje gruppsida visas därmed ett aktivitetsflöde med inlägg skrivna av medlemmar i gruppen. Användare som har tillgång till gruppsidan har då möjlighet att kommentera, gilla och dela inlägg i flödet.

Inlägg från gruppen visas också i aktivitetsflödet på startsidan för alla gruppens medlemmar.

aktivitetsflöde i mina grupper