Profilsida

Du hittar till profilsidan genom att klicka på bilden högst upp och sen på visa profilsida.

Profilsida

Med hjälp av kugghjulet i högra hörnet har du möjlighet att i appen uppdatera din profilbild genom att ta en ny bild eller välja en bild från ditt bildbibliotek.

Välj bild

Om

Under profilsidan kan du hitta din egen profil som i appen visar din användarinformation. Andra användare som söker på dig kan också ta del av den informationen.

Flöde

Du kan under fliken Flöde se alla dina egna respektive dina kollegors specifika inlägg de gjort.

Följer

Under fliken Följer kan du se alla dina kollegor som du har valt att följa. Om du vill följa alternativt sluta följa en kollega så går du in på personens namn för att sedan bocka ur rutan för att följa/avfölja.