Mobilappens inställningar innehåller konfiguration av notiser och etiketter. Samt att du kan läsa mer om din version av appen.

InställningarFörstora bilden

Notiser

Under appens inställningar kan du välja vilka notiser du vill få till telefonen. Dessa inställningar är en spegling av de inställningar som du gör på webben.

notiser

Notisinställningar

Etiketter

Här kan du också välja vilka etiketter du väljer att följa. Det är alltså etiketter som organisationen märker upp sina nyheter med. Se här hur du sätter upp personalisering för nyheter

Etiketter

Etikettinställningar

Innehåll efter språk

Här väljer du vilket språk du vill styra ditt innehåll på. Om intranätet finns på flera olika språk så listas dem här. Du kan välja flera språk för att på så vis få mer innehåll. Väljer du svenska som språk så får du de nyheter som är på svenska samt att när du söker så får du bara träff på sidor som har svenska som språk.

Det här är en inställning som aktiveras i mobilappens rest-app som finns under tillägg på intranätet.

språkinställning

Om

Här kan du se vilket intranät du är inloggad på, du kan se vilken appversion appen kör på, integritetspolicy samt få tillgång till support