Mobilappens inställningar innehåller konfiguration av notiser och etiketter. Samt att du kan läsa mer om din version av appen.

Inställningar

Välj vilka notiser du vill få samt vilka etiketter du vill fylla ditt nyhetsflödet med

Under appens inställnignar så kan du välja vilka notiser du vill få till telefonen. Denna inställnignar är en spegling av de inställnignar som du gör på webben. Här kan du också välja vilka etiketter du väljer att följa. Det är alltså etiketter som organisationen märker upp sina nyheter med.

Notisinställningar

Notisinställningar

Etikettinställningar

Etikettinställningar

Under "Om" så kan du se vilket intranät du är inloggad på, du kan se vilken appversion appen kör på, integritetspolicy samt få tillgång till support