help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Sitevisions intranätsapp - RESTApi

För att du ska kunna ansluta till ditt intranät genom mobilappen "Sitevision Intranät" kräver det att man har installerat mobil appens RESTApp på intranätet. RESTAppen finns att ladda ner i Marketplace.

Mobile app konfiguration

Inställningar

Visa alternativ för att rapportera användargenererat innehåll

Du kan ge användare möjligheten att rapportera användargenererat innehåll. Ett mejl skickas då anonymt till utpekad webbplatsansvarig.

Visa interna länkar i webbläsare

Du kan välja att öppna interna länkar i en webbläsare i appen eller låta interna länkar visas i "Headless"-läget.

Tillåt användare att enbart omnämna egna kontakter

Här kan du väljare om användare ska kunna tagga alla användare på intranätet i inlägg och kommentarer eller om man bara ska kunna tagga användare som du är kontakt med.

Nyhetsflöde

Användarfält för "Mina etiketter"

Här pekar du ut ett användarfält av typen "Etikett" som ska kunna fungera som "Mina etiketter" i appen. Dessa etiketter kommer påverka nyhetsflödet för användaren och ger användaren en möjlighet att personalisera nyhetsflödet.

Användarfältet behöver vara utpekat under: "Webbplatsinställningar" / "Mobilapp" / "Etiketter från användarfält" för att kunna vara valbart i konfigurationen för RESTAppen.

Grupper

Dölj medlemmar

Här kan du välja att dölja medlemmar i en grupp. Det innebär att en medlem kommer inte se vilka andra medlemmar som finns i gruppen.

Sök

Visa användare i sökresultat

Här kan du välja att visa eller dölja möjligheten att söka efter personer i mobilappen.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?