Dölj i visningsläge

Om du vill dölja en modul i visningsläget så kan du högerklicka på den och välja "Dölj i visningsläge". Modulen visas då enbart i redigeringsläget.

Modulen som är dold visas med en ram samt en ikon (överstruket öga) i redigeringsytan.

Under innehållsträdet visas den dolda modulen enbart med ikonen med överstruket öga.

Hur gör jag modulen synlig igen?

Högerklicka igen på modulen och välj "Dölj i visningsläge". Då återgår ikonen till en vanlig ikon och ingen markering visas i redigeringsytan.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision