Lägg till/ta bort favorit

Med Lägg till/ta bort favorit kan besökaren själv spara sina favoritsidor.  Inloggade användares favoriter sparas på användaren

För att lägga till/ta bort en favoritsida så klickar man på ikonen/länken. Administratören ställer in på egenskaper för webbplatsen hur många favoritsidor som får lagras. När detta antal är uppnått får besökaren information om detta istället för att se den vanliga lägg till/ta bort ikonen/länken.

lägg till textlänk

Lägg till favorit som textlänk

Bildlänk

Lägg till favorit som bildlänk

Denna modul kräver att du har licens för Lägg till/ta bort favorit (Ingår i Portal och Enterprise).