PDF-utskrift

Med hjälp av PDF-utskrift kan du enkelt skapa PDF-utskrifter av webbsidor. Denna modul omvandlar text, bild, imagemap och tabeller på webbsidor till PDF-utskrifter. Modulen skalar automatiskt om bilder så att de passar för utskrift och sidbryter automatiskt så att bilder och tabeller visas på samma sida, dvs så att inte en tabell börjar på en sida och slutar på en annan.

Skärmdump på inställningar för PDF-utskrift

För att du ska kunna använda denna modul krävs licens för PDF-utskrift.