Kontakt

Kontakt är en modul för att kunna skicka meddelanden till kontaktpersoner (sidansvarig eller liknande) med ett formulär så du slipper exponera e-postadressen på webbplatsen. Besökaren klickar på namnet på kontaktpersonen och får upp ett fönster med ett formulär där denne kan fylla i ett meddelande.

Skärmdump på exempel på ingång till modulen Kontakt
Skärmdump på Skicka meddelande

Kontaktpersonen får ett mail med meddelandet. Mailet innehåller de fält som visas i formuläret samt ip-nummer från den som skickade, samt information om vilken sida det gällde samt adress till sidan.

För att kontaktmodulen ska fungera korrekt krävs det att kontaktpersonerna har en e-postadress inskriven i katalogtjänsten.