Sett inn spesialtegn

Sett inn spesialtegn finner du under Sett inn -ikonet i verktøylinjen.

Hvis du vil sette inn et spesialtegn, markerer du stedet der du vil sette det inn, og klikker deretter på Sett inn-ikonet -> velg Spesialtegn på verktøylinjen.

Infoga specialtecken

Følgende tegn er tilgjengelige:

• Hardt mellomrom - Et hardt mellomrom brukes for å forhindre linjeskift midt i en tekst - for eksempel i en forkortelse ("f.eks.") eller i et tall ("10 000"). Hvis hele forkortelsen eller tallet ikke får plass på en linje, flyttes hele forkortelsen/tallet ned på en ny linje.
  • Hard bindestrek - Hard bindestrek brukes for å forhindre linjeskift midt i ordet, dvs. ordet skal IKKE avkortes.
  • Myk bindestrek - Den myke bindestreken er usynlig når ordet ikke brytes, men erstattes av en synlig bindestrek så snart det skjer en avbrytelse.
  • Opphavsrett (©)
  • Grader (°)
  • Dobbeltpil til venstre (")
  • Dobbeltpil høyre (")
  • Promille-tegn (‰)
  • Euro (€)
  • Registrert varemerke (®)
  • Varemerke (™)
  • Kort tankestrek (-)
  • Lang bindestrek(-)
  • Hevet ett (¹)
  • Hevet to (²)
  • Hevet tre(³)
  • Versal Pi (Π)
  • Blandet Pi (π)
  • Mindre enn eller lik(≤)
  • Større enn eller lik (≥)