Infoga sitat

Sett inn sitater finner du under ikonet Sett inn i verktøylinjen. Her kan du angi i koden at et tekststykke er et kort sitat eller et blokksitat.

Korte sitater

For å markere en tekst som et sitat, markerer du ordet eller avsnittet du ønsker, og velger dette alternativet. Sitatet vises i anførselstegn:

Selskapet AS har etablert seg i Norge

Blokksitat

Blokksitater kan brukes hvis du vil sitere en lengre tekst.

Marker teksten og velg ikonet Sett inn -> Sitat -> Bloksitat.

Bloksitater vises med et anførselstegn og et innrykk fra venstre marg for god lesbarhet.

Nunc vel enim nisi. Etiam molestie mi vitae scelerisque finibus. Donec lobortis felis sed volutpat ultricies. Pellentesque mattis porta ante a accumsan. Cras tempus nulla sed nisl condimentum iaculis. Sed ligula augue, lobortis ac pharetra semper, vulputate id quam.

Slett sitat

For å avslutte blokksitatet markerer du linjen og klikker igjen på Sett inn -> Sitat -> Blokksitat og fjerner haken som angir at det er et blokksitat.