RSS

Lägg till de RSS-flöden som finns på webbplatsen för att markera detta i koden. En del webbläsare använder informationen för att visa vilka RSS-flöden som finns tillgängliga.

Skärmdump på fliken Tillägg i <HEAD>

Namn i lista

Anger arbetsnamnet i SiteVision.

RSS-källa

Peka ut en lokal RSS-fil eller ange en adress till en extern källa för RSS.

Titel

Den titel som visas i listan över RSS-flöden på webbplatsen eller sidan.

Ska du lägga till egen CSS, Schema eller Javascript i head bör du ha kunskap om detta. Om dessa läggs till felaktigt kan det få effekter på webbsidan. Det finns en massa olika regler om hur stylesheets och alternate stylesheets fungerar som man bör veta innan man gör detta. Samma gäller Conditional Comments.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera element i HEAD".