Inställningsbar

Om inget annat HEAD-element passar går det att använda Inställningsbar. Lägg då till valfri information själv. Exempelvis om man har en alternativ version exempelvis webbsidan som ljudfil. Allt som går att göra med link-tagg kan går att ställa in här. Det går exempelvis att specificera att ett dokument är en del av ett större dokument.

Använd Conditional Comments

Kryssa i rutan för att infoga ett undantag eller krav för Internet Explorer. Läs mer om Conditional Comments. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Validera alltid sidan efter att Conditional Comments lagts till. En felkonfigurering kan orsaka valideringsfel.

OBS! Ska du lägga till egen CSS, Schema eller Javascript i head bör du ha kunskap om detta. Om dessa läggs till felaktigt kan det få effekter på webbsidan. Det finns en massa olika regler om hur stylesheets och alternate stylesheets fungerar som man bör veta innan man gör detta. Samma gäller Conditional Comments.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera element i HEAD".