Avancerad

Här kan man lägga ut hela kodblock för css eller javascript (klientscript) - eller helt egen rendering med hjälp av en egen Velocity-mall.

Typ

Ange vilken typ av funktion som ska läggas till, det vill säga hur texten i mallen skall tolkas.

CSS

All text som skrivs in i mallen placeras inom style-element:

<style type="text/css">

Det du skrivit in i mallen...

</style>

Javascript

All text som skrivs in i mallen placeras inom script-element:

<script type="text/javascript">

Det du skrivit in i mallen...

</script>

Velocity

Här gör du allting helt själv och texten som finns i mallen kommer att tolkas och evalueras/exekveras av Velocity. Mallen för Velocity-typen ger tillgång till SiteVisions publika API och följande element finns tillgängliga.

Kör i redigeringsläge

Om det avancerade HEAD-elementet skall skrivas ut/renderas i redigeringsläget eller inte.

Eget script/mall

Detta är mallen där du skriver in din text (css/javascript) eller kod (velocity).

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

OBS! Ska du lägga till egen CSS, Schema eller Javascript i head bör du ha kunskap om detta. Om dessa läggs till felaktigt kan det få effekter på webbsidan. Det finns en massa olika regler om hur stylesheets och alternate stylesheets fungerar som man bör veta innan man gör detta. Samma gäller Conditional Comments.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera element i HEAD".