Kategorin Samarbete

Moduler kan liknas vid byggstenar med vilka du bygger upp din webbsida. Det finns över hundra olika moduler i Sitevision. Vilka moduler du kan lägga till på en sida beror dels på vilken behörighet du har, men även på vad som ingår i licensen.

I modulkategorin Samarbete hittar du moduler som ingår i Sitevision intranät. Med hjälp av modulerna byggs sociala intranät och extranät där interaktion och kommunikation mellan medarbetare står i fokus. För både användare och administratörer sker all samverkan direkt i onlineläget, efter inloggning. Redigeringsläget används endast för inställningar av moduler och centrala funktioner.

Så här gör du

Klicka på ikonen Moduler i verktygslisten. Välj kategorin Samarbete och sedan den modul du vill lägga till på sidan.

samarbete