help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Lägg till schemalagd rapport

Här kan du lägga till mottagare av en schemalagd statistikrapport samt ange hur ofta rapporten ska skickas.

Schemalagda rapport

Du behöver licens för "Search Enterprised (tidigare Sökpaket 2)" för att använda den här funktionen.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.

Hjälp med avancerade söklösningar ingår inte i supportavtalet.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?