Lägg till sökträff

Lägg till prioriterad träff

Sökträff

Här bläddrar du fram/anger vilken träff som det gäller (träffen måste vara indexerad för att det ska fungera).

Navigator/sidor

Här bläddrar du fram en webbplats och en sida.

Id

Här anger du en sida eller fils id-nummer. Id-numret får du fram genom att ta Egenskaper >-Allmänt på filen eller sidan.

Om du vill "peka ut" en fil eller bild i ett serverindex så måste du ange dess id-nummer. Bläddringsfunktion för bildarkiv/filarkiv finns enbart på egna index som lagts upp på webbplats-nivå.

Exkludering

Om du bockar i denna ruta så kommer träffen inte med i sökresultatet. Helt enkelt ett sätt att helt enkelt ta bort sökträffar från ett sökresultat.

Du behöver licens för "Search Advanced (tidigare Sökpaket 1)" för att använda den här funktionen.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i Sitevision Cloud.

Hjälp med avancerade söklösningar ingår inte i supportavtalet.