Undersida

Mallen undersida används för vanliga informationssidor på intranätet.

Mallen undersida finns i två varianter. Standardvarianten har en undermeny i vänsterkant. Det finns även en variant utan meny som då heter undersida utan vänstermeny.

Läs mer om:

Modulen Undermeny

Mallen innehåller en innehållsyta (huvudinnehåll) med modulerna:

• Textmodul Rubrik
  • Textmodul Ingress
  • Textmodul Innehåll

Bilden visar undersidemallen:

Skärmklipp på mallen undersida

Bildexempel på en undersida med vänstermeny som baseras på mallen undersida:

Vanlig undersida på intranätet

Inlänkade komponenter och metadata

Undersidemallen innehåller följande inlänkade komponenter som hanteras i mallen Sidhuvud och sidfot - komponenter:

• Senast uppdaterad och senast uppdaterad av (systemvärden)
  • Sidfot verktyg Artikel (Dela sida, Favorit, Skriv ut)
  • Metadatafält för Innehållsansvarig (pekar ut en användare som får mejl om Bäst-förefunktionalitet)
  • Länkstig (brödsmulor) länkas in från mallen Mallkomponenter.
  • Metadatat Visa dolda sidor i länkstig (brödsmulor) kan du se till att sidor dolda i menyer visas i länkstigen.

Bilderna visar de metadata du kan ställa in vid publicering av sidor med mallen Undersida:

Metadatat innehållsansvarig
Metadata för att visa sidor som är dolda i menyer i brödsmulorna.